Llei de contractes del sector públic. Novetats introduïdes per la Llei 9/2017

El passat 9 de març de 2018 va entrar en vigor la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es transposen a l’ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23 / UE i 2014/24 / UE, de 26 de febrer de 2014; derogant el Text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre (TRLCSP), així com totes les disposicions d’igual o inferior rang que s’oposen al que disposa la LCSP.

La nova Llei de Contractes ja s’aplica als expedients de contractació iniciats amb posterioritat a la seva entrada en vigor, entenent pel seu inici la publicació de la convocatòria de la licitació mentre que els contractes adjudicats abans de l’entrada en vigor de la LCSP es regiran, pel que fa als seus efectes, compliment i extinció, durada i règim de pròrrogues, per la normativa anterior.

Essent conscients de les considerables novetats que aquest canvi normatiu comporta, des de Faura-Casas hem cregut oportú traslladar-vos una presentació on es recullen les principals novetats d’aquest canvi de paradigma en l’àmbit de la Contractació Pública, restant a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Portada cat1

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies