Acte d’homenatge a Daniel Faura i Joan B. Casas

El passat 24 de gener, amb motiu d’expressar el reconeixement a la trajectòria professional dels nostres socis fundadors, des de Faura-Casas vam organitzar un acte al Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau per homenatjar a Daniel Faura i a Joan B. Casas, dos pilars insubstituïbles que han construït la identitat de Faura-Casas i han fet de la firma el que és a dia d’avui.

L’acte va començar amb el discurs del nostre soci, Pere Ruiz, acompanyat d’un vídeo-muntatge fent un recorregut per les etapes de creixement de Faura-Casas.

Seguidament, es va fer l’entrega d’una escultura Subirachs Llull als homenatjats, realitzada per Enciclopèdia Catalana, i ambdós socis fundadors van fer un discurs ple d’emocions, en el qual van posar de manifest la importància que prenen per a ells els vincles d’amistat amb els qui aquell dia els acompanyaven.

Com a cloenda, el coordinador de l’àrea laboral de Faura-Casas i baix/baríton de l’Orfeó Català, Alejando M. Echeverria, va cantar tres àries: “Lo tio lascio, oh cara, addio” de Mozart, “O tu Palermo” de G. Verdi i “La calumnia” de G. Rossini.

Volem agrair a tots els assistents per formar part d’aquest acte d’homenatge i compartir bons moments plegats, i agrair també a aquells que no van poder estar presents i que ens van acompanyar des de la distància.

 

DSC_0073_

DxvZe0eXQAEudIF

DSC_0062_

DxvbnbSXgAEbuGQ

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies