Aliances

aliances_01

BKR International

Aquesta organització ens permet mantenir alhora la nostra pròpia personalitat, que tendeix a donar resposta adequada als problemes i necessitats concrets dels clients , fugint d’esquemes estandarditzats i apropant-nos personalitzadament a cadascun d’ells. I així mateix, comptar amb el suport internacional que possibilita l’intercanvi d’experiències i metodologies que enriqueixen, sens dubte, la nostra aportació personal.

www.bkr.com

 

 

aliances_01

Grup 20

Faura-Casas és una de les firmes auditores que integren el Grup 20, que és un fòrum de reflexió, debat i opinió sobre tots els aspectes relacionats amb l’auditoria, el seu paper en la societat i, en general, amb tot el que fa referència a la transparència de la informació econòmica i financera.

www.grupo20auditoria.com

 

 

aliances_01

Fluency

Els nostres col·legues anglesos de BKR Internacional, a través de la seva empresa Fluency, ajuden a empreses multinacionals amb la seva expansió internacional. La seva gestió centralitzada de comptabilitat i les solucions administratives integrades a través d’un portal online proporciona l’accés a la informació en múltiples territoris. Faura-Casas ha estat escollida per Fluency per ser la seva firma associada a Espanya.

www.fluencysolutions.com

 

 

aliances_01

ACCID

ACCID és l’associació Catalana de Comptabilitat i Direcció de la qual Faura-Casas n’és soci protector.

www.accid.org

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies