La nostra sòcia Mª Josep Arasa participa en el Programa Parlament-Empresa

La nostra sòcia MªJosep Arasa participa en la sessió al Parlament sobre mobilitat sostenible, dintre del Programa Parlament-Empresa.

La sessió va ser presidida per  Carme Forcadell la qual va destacar l’importància de l’intercanvi entre empreses i diputats, que “coneguem els projectes empresarials del país” i també que els empresaris coneguin l’activitat legislativa, i s’ha referit a la mobilitat sostenible com un “tema fonamental” i un “sector estratègic”.

El programa de la jornada va incloure la visita a les cotxeres del tramvia de Barcelona. Així mateix, els diputats s’han endinsat en el coneixement d’altres varietats de transport elèctric sense catenària, com ara autobusos, turismes, furgonetes i bicicletes, i coneixeran també de prop, entre altres qüestions, el funcionament dels punts de recàrrega elèctrica, la moto elèctrica i el ‘motosharing’.

En aquest enllaç podreu observar les imatges: parlament

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies