Modificació en la Taxa Turística

A partir del dia 1 d’abril de 2017, s’ha modificat el tipus de gravamen i quota de la taxa turística a Catalunya, d’acord amb les previsions establertes a la Llei 5/2017,  de 28 de març, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic i de creació i regulació dels impostos sobre grans establiments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre elements radiotòxics, sobre begudes ensucrades envasades i sobre emissions de diòxid de carboni.

En concret, les noves tarifes que apliquen són les següents:

Captura

Recordar que, en general, la quota tributària s’obté de multiplicar el nombre d’unitats d’estades pel tipus de gravamen corresponent segons el tipus d’establiment o equipament turístic, amb un import màxim de quota corresponent a set unitats d’estada per persona.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies