Notificacions d’Hisenda en període de vacances

En els mesos de juliol i, especialment, agost s’acostuma a concentrar el període de vacances per a la majoria de treballadors a l’estat espanyol. No obstant, és també una època en que l’Administració Tributària segueix enviant comunicacions i requeriments als contribuents i, fins i tot, amb més intensitat.

Atenent que la majoria d’entitats jurídiques estan obligades a rebre les notificacions electròniques de l’Agència Tributària a través del Sistema de Direcció Electrònica Habilitada (DEH) , i que d’acord amb la norma reguladora, disposa d’un termini de deu dies des de la comunicació per descarregar i llegir els documents rebuts i que, en cas contrari, es considerarà que la notificació ha estat realitzada adequadament als efectes de l’inici del còmput de terminis del procediment tributari, aquest fet comportar problemes durant els període de vacances, en no rebre i gestionar en temps i forma les comunicacions rebudes de l’Administració Tributària.

Per tal d’evitar-los, un any més, recordem que l’Agència Tributària ofereix als subjectes passius inclosos dintre del DEH la possibilitat de disposar anualment de 30  “dies de cortesia”, durant els quals no enviarà notificacions electròniques.

Caldrà tenir present però que per poder gaudir d’aquestes “vacances fiscals”, caldrà sol·licitar-ho amb una antelació de set dies abans de que comenci el període escollit. El tràmit s’haurà de realitzar accedint a la seu electrònica de l’Agència Tributària:

Seu electrònica Agècia Tributària

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies