Política de qualitat

El comitè de Socis, màxim representant del Sistema de Gestió de la Qualitat, és qui manifesta les línies bàsiques que configuren la seva política de qualitat:

  • Orientació al client: El client es l’eix de la nostra activitat professional, l’origen i destí dels nostres serveis, la seva satisfacció ha d’ésser el nostre objectiu bàsic, l’assoliment de la qualitat a través de l’acompliment dels requisits dels clientes i legals i la millora continua el nostre repte permanent.

    Es per això que Faura – Casas, a través de la implementació del seu sistema de qualitat d’acord amb la norma UNE-ISO 9001, vol afermar i consolidar la gestió dels seus processos i assolir el reconeixement i valoració dels seus clients.

  • Professionalitzacio i implicacio de tot el personal: Les persones que integren l’equip de professionals de Faura – Casas, son els transmissors bàsics i instrument clau del sistema de gestió de la Qualitat, des de el seu equip directiu fins a tos els col·laboradors de les diferents àrees i àmbits de servei.
    Això implica que sigui necessari sensibilitzar i implicar a tot el personal de Faura – Casas, tan sigui els que realitzen tasques d’atenció directa al client com aquells altres que tenen com funció el suport i recolzament interns, en el projecte de Qualitat, potenciant la formació i preparació del personal i també procurant establir els canals de comunicació i participació interna necessaris.
  • Èmfasi en la millora continua: Així mateix, el sistema de gestió de la qualitat, a través de diferents eines (la planificació, la mesura a través d’indicadors i enquestes…), ha d’integrar el canvi i l’adaptació dels seus processos, potenciant la millora contínua en el desenvolupament de les seves activitats, per tal d’oferir un servei cada dia millor i més adient a les necessitats del client.
  • Base per a la planificació i revisió d’objectius: Aquesta política és la base a partir de la qual s’establiran i revisaran anual els nostres objectius de qualitat.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies