Política de privadesa

1.- Introducció:

Lloc web

El lloc web www.faura-casas.com és propietat de FAURA-CASAS, Auditors-Consultors, S.L.

La present política de privadesa té per objecte proporcionar informació sobre com tracta FAURA-CASAS, Auditors-Consultors, S.L. les seves dades personals amb compliment amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

II.- Responsable del Tractament:

Qui som?

El Responsable del tractament de les seves dades personals és FAURA-CASAS, Auditors-Consultors, S.L. amb número d’identificació fiscal B58671710, adreça a Carrer Còrsega 299, 6a planta 08008 Barcelona, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona i correu electrònic faura-casas@faura-casas.com (en endavant, FAURA-CASAS o el Responsable del Tractament).

III.- Finalitats del Tractament:

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem les seves dades personals amb la finalitat de poder prestar la nostra activitat consistent en els serveis d’auditoria, consultoria, fiscal i laboral, protecció de dades personals, recursos humans, formació i jurídics. Tanmateix, i en el seu cas, tractem les seves dades personals amb la finalitat de poder atendre la seva petició de contacte; atendre la seva petició de poder participar als nostres processos de selecció i ofertes de treball; i, remetre la nostra Newsletter.

És obligatori facilitar totes les dades?

Quan es sol·liciten dades per tramitar les seves peticions, s’informarà del caràcter necessari de les dades que es consideren imprescindibles. Si no es faciliten aquestes dades obligatòries, no serà possible tramitar la sol·licitud efectuada.

Per quant temps tractem les seves dades?

Tractem les seves dades personals el temps necessari per poder atendre la seva sol·licitud, això és, el temps necessari per tramitar la seva petició de contacte; respecte la seva petició de poder participar als processos de selecció i ofertes de treball de FAURA-CASAS, el temps necessari per participar en els processos de selecció fins que la seva candidatura sigui descartada i, en tot cas, sense excedir el termini màxim d’un any; i, amb relació a l’enviament de la nostra Newsletter mentre continuem remetent la mateixa o l’usuari es doni de baixa de la recepció de la mateixa.

IV.- Legitimitat del Tractament:

Quina és la nostra legitimitat per tractar les seves dades personals?

Podem tractar les seves dades personals amb la legitimitat del seu consentiment atorgat mitjançant l’acceptació de la Política de Privadesa.

V.- Destinataris:

A quin destinataris es comunicaren les seves dades personals?

No es preveuen cessions a tercers.

Hi ha transferència internacional de les seves dades personals?

Sí, per remetre la nostra Newsletter utilitzem els serveis del proveïdor The Rocket Science Group LLC d/b/a Mailchimp situat a Estats Units d’Amèrica i adherit a Privacy Shield www.privacyshield.gov.

VI.- Drets:

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment mitjançant una comunicació a l’adreça de correu electrònic faura-casas@faura-casas.com o per correu postal a  FAURA-CASAS, Auditors-Consultors, S.L., adreça a Carrer Còrsega 299, 6a planta 08008 Barcelona.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament mitjançant una comunicació a l’adreça de correu electrònic faura-casas@faura-casas.com o per correu postal a és FAURA-CASAS, Auditors-Consultors, S.L., adreça a Carrer Còrsega 299, 6a planta 08008 Barcelona. La seva sol·licitud haurà de ser acompanyada de fotocòpia del seu Document Nacional d’Identitat o passaport o document legal vàlid que l’identifiqui.

Si no està conforme amb el tractament realitzat per FAURA-CASAS o considera infringits els seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies