Daniel Faura representa a Faura-Casas en el Meeting anual de BKR International celebrat a Shanghai

Faura-Casas, representada pel seu soci fundador Daniel Faura, ha estat present al Meeting anual de BKR International, celebrat a Shanghai del 20 al 23 d’octubre.

Aquest any, amb el lema Embracing Transformation, Faura-Casas, ha estat una de les 120 firmes membre que han assistit a la reunió anual de BKR Inernational, associació mundial d’empreses independents d’Auditoria i Consultoria amb implantació a 80 països.

“Abraçant la transformació” ha estat el lema del Congrés, i els continguts tractats han estat orientats a les oportunitats i amenaces a tenir en compte per afrontar amb èxit els canvis i els reptes de totes les organitzacions globals d’arreu del món.

Les presentacions i els tallers compartits han tractat des de l’impacte econòmic del Brèxit, els efectes dels canvis geo-estratègics i noves estratègies comercials globals, fins als canvis en les metodologies i enfocaments professionals provocats per la digitalització i els avenços de la intel·ligència artificial.

L’economista Mary Boyd, analista sènior de The Economist Corporate Network de Shanghai, va parlar sobre les perspectives financeres d’Àsia i els seus efectes sobre l’economia mundial. L’advocat internacional i líder visionari Peter Pang va exposar les estratègies essencials per a les empreses estrangeres que volen expandir les seves activitats cap a la Xina. Jonathan Low, director general de l’Acadèmia Global d’Aprenentatge d’Èxit a Malàisia, va parlar sobre trets d’intel·ligència emocional i autoconsciència que estan transformant el lideratge organitzatiu. Altres actualitzacions clau van incloure la seguretat cibernètica, l’adopció del núvol, el blockchain, la gestió del talent i les maneres de fer front a tots els canvis.

Sens dubte el Meeting, els continguts treballats, el networking compartit entre els membres participants, constitueixen una gran oportunitat perquè les firmes membres de BKR International i els seus professionals estiguin molt millor preparats, aprofitant les noves tecnologies, assegurant els propis sistemes, i oferint un millor servei als nostres clients.

bkr_shanghai

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies