Editorial

Manual de comptabilitat de les Administracions Locals

Manual de comptabilitat de les Administracions Locals

ADAPTAT A LA ICAL – 2013

L’obra presentada té com a propòsit facilitar el major coneixement de la ICAL 2013 i la seva aplicació pràctica.
Per aquest motiu es complementa amb nombrosos exercicis i les seves solucions, que pretenen ser exemples reals amb els Ajuntaments i demés entitats locals.

 

MANUAL DE COMPTABILITAT PÚBLICA

MANUAL DE COMPTABILITAT PÚBLICA

La personalitat i coneixements dels autors, tots ells acadèmics, professionals i experts en Comptabilitat Pública, com l’oportunitat i vigència del text, entenem que confereixen a l’obra un gran valor i que, alhora, s’inscriu en la línia editorial de FAURA-CASAS d’oferir al sector aquelles obres que siguin d’utilitat pràctica als professionals.

 

La Contabilidad de las administraciones locales

LA CONTABILIDAD DE LAS ADMINISTRACIONES LOCALES

L’obra La contabilidad de las administraciones locales, té com a propòsit facilitar l’aplicació i el major coneixement de la nova instrucció. Tanmateix, no són tan sols els canvis de normativa els que han motivat l’obra; es pretén també que es converteixi en una eina de treball pràctica per als funcionaris de les administracions locals que tenen al seu càrrec el desenvolupament de la comptabilitat; una referència on, per a cadascuna de les àrees temàtiques, es puguin trobar anàlisis detallats dels aspectes més rellevants, posició respecte de les qüestions controvertides, i respostes als dubtes que puguin sorgir, tant en el reflex comptable d’operacions i transaccions, com en l’aplicació de principis i criteris comptables i en la preparació dels estats i comptes anuals. Per a major il•lustració, l’obra es complementa amb nombrosos exercicis pràctics, que pretenen ser exemple de situacions reals en els ajuntaments i altres entitats locals i del text regulador de la nova instrucció de la comptabilitat local ( Ical-2004).

 

MANUAL DE COMPTABILITAT PÚBLICA

FUNDACIONS PRIVADES

Publicació motivada per la nova Llei catalana de Fundacions Privades, creada per facilitar a aquelles empreses i entitats interessades en coneixer les novetats que suposa la nova normativa així com un recull de textos normatius i documents i models elaborats per la Direcció General de Dret d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia.

 

MANUAL DE COMPTABILITAT PÚBLICA

MODELO DE EXCELENCIA DE LA EFQM

El propòsit d’aquest llibre es proporcionar al lector una eina útil per entendre i aplicar el model d’excel·lència de la European Foundation for Quality Management (EFQM) en les organitzacions sanitàries. Aquesta obra és d’una gran utilitat i oportunitat, donat que els autors, experts clínics, gestors i professors universitaris han proporcionat tota la seva experiència professional en la implantació del Model EFQM de Excel·lència en diversos centres sanitaris públics i privats. Aquest llibre facilitarà al lector la comprensió del model EFQM, en la seva versió més recent de l’any 2003 i la metodologia per a realitzar el procés d’autoavaluació.

 

MANUAL DE COMPTABILITAT PÚBLICA

MANUAL DE AUDITORIA DEL SECTOR PÚBLICO

“El Manual d’Auditoría del Sector Público” és una obra eminentment pràctica que recull l’experiència adquirida durant més de quinze anys d’especialització professional pels professionals que integren Faura-casas. Les oportunitats de col·laboració amb els diferents òrgans de control intern i control extern dels diferents nivells d’Administració han permès als autors oferir una autèntica guia per a tots aquells responsables i tècnics dels òrgans públics de control, bé sigui per assumir treballs d’aquesta mena , bé per supervisar i dirigir treballs efectuats per professionals externs. S’inclouen així mateix com annexos el textos reguladors de totes les normes d’Auditoria vigents al sector públic espanyol.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies