Qui som

Faura-Casas és una firma consolidada des del 1985 pels seus socis fundadors, Daniel Faura i Joan B. Casas, i refermada pels actuals socis, els quals reuneixen més de 30 anys d’experiència com a grup auditor i consultor i en la gestió econòmica i financera. En aquest aspecte, Faura-Casas es manté sòlidament implantada en el sector públic i en els sectors de serveis i de la indústria gràcies a la implementació de recursos adaptats a la situació específica de cada entitat.

Qualitat i valors

Faura-Casas es caracteritza pel tracte proper i honest amb els seus clients, la qual cosa permet conèixer-los i poder personalitzar el disseny de l’estratègia a seguir de cada servei, mantenint sempre la professionalitat per la qual es destaca la firma i l’alta qualitat dels serveis que ofereix. 

Els vuitanta professionals que integren la firma tenen la missió de prestar als seus clients un servei amb el màxim nivell de rigor tècnic dins d’un marc de qualitat i valors ètics. Un dels seus principals objectius és dedicar la màxima atenció al disseny i prestació de serveis personalitzats, evitant així els esquemes estandarditzats, i proporcionant una resposta àgil i adequada a les necessitats del client.

L’equip humà de Faura-Casas ofereix el ferm compromís de complir amb les expectatives dels seus clients i la voluntat d’intentar superar-les. L’honestedat és el seu punt de referència per a aportar solucions i idees constructives que generin valor afegit. Aquests professionals estan liderats  pels  seus socis,  que  afegeixen  a  la  seva  experiència professional el màxim compromís amb la transparència, el rigor i la qualitat.

Faura-Casas reforça el seu compromís amb la societat al participar i formar part de Grup20, fòrum de reflexió, debat i opinió sobre els aspectes relacionats amb l’auditoria, sobre el seu paper en la societat i, en general, sobre tot allò que fa referència a la transparència de la informació econòmica i financera. L’objectiu d’aquesta unió és la de crear un canal per a transmetre les inquietuds i reflexions sobre la necessitat d’independència i transparència de l’auditor, així com la recerca d’eines que assegurin la seva funció.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies