Fundacions

Fundacions

Dins d’aquest sector volem anar més lluny del simple anàlisi i tractament de xifres i magnituds. A més, ens interessa entendre els seus objectius i finalitats. Som conscients de que aquestes entitats requereixen un anàlisi profund i adequat del seu entorn i situació concreta per afrontar els possibles riscos que puguin derivar-se d’unes actuacions no planificades.

Comptem entre la nostra base de clients , nombroses entitats que realitzen activitats i presten serveis sense constituir l’afany de lucre el seu objectiu. Aquestes organitzacions, malgrat la seva finalitat, sovint actuen en un marc econòmic i en un mercat que els exigeix ésser tan professionals en la seva gestió financera com qualsevol altre organització, si volen acomplir amb èxit els seus objectius.

Aquesta es la essència del nostre enfocament, anar més enllà del anàlisi i tractament de xifres i magnituds, i entendre els seus objectius, i finalitats. Però també som conscients que sense uns adequats controls i disciplina, aquells objectius poden resultar inassolibles.

Malgrat les activitats d’aquestes entitats , puguin estar limitada ó totalment exemptes de l’acompliment de les obligacions tributaries, cal analitzar profunda i adequadament el seu entorn i la seva situació concreta, per afrontar els possibles riscos que es puguin derivar d’unes actuacions no planificades.

Novetats

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies