IX Congrés Nacional d’Auditoria del Sector Públic

“L’Administració Digital: un repte per a la gestió i l’auditoria del sector públic”

14,15 i 16 d’octubre de 2020

Assistència VIRTUAL

La Fundació FIASEP conjuntament amb la Fundació General de la Universitat de Salamanca organitzen el IX Congrés Nacional d’Auditoria del Sector Públic a celebrar els dies 14,15 i 16 d’octubre de 2020. Faura-Casas participa com a patrocinador!

Aquest Congrés, a l’igual que les vuit edicions anteriors, persegueix la millora de la pràctica de la gestió i auditoria pública a Espanya i han assolit un general reconeixement entre els professionals de la matèria, pertanyents a les diverses institucions públiques i a les firmes privades que desenvolupen les seves tasques i / o col·laboren amb el sector públic. En definitiva, s’han constituït en un lloc privilegiat de trobada i reflexió entre tots els que exerceixen la seva activitat en el sector públic amb la finalitat última d’obtenir conclusions útils per a la millora de la gestió i auditoria pública.

Per a més informació:

Programa: cutt.ly/VfQryWu

Comunicacions: cutt.ly/ZfQrimC

Inscripció: cutt.ly/mfQrssw

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies