Nota informativa COVID-19

Per responsabilitat  i pel compromís social, des de FAURA-CASAS hem decidit adoptar mesures dintre la nostra estructura organitzativa, recollint les indicacions i recomanacions que es venen donant relatives a l’expansió de la COVID-19 al nostre país. 

Tot l’equip de FAURA-CASAS està totalment compromès a continuar brindant el millor de nosaltres, mentre reaccionem de manera assenyada i sensible, alineats amb les recomanacions i situació actual.

Així, les nostres instal·lacions al Carrer Còrsega de Barcelona romandran obertes amb un servei mínim de guàrdia per tal de garantir al màxim l’atenció als nostres clients i, a l’hora, que els col·laboradors puguin continuar desenvolupant el seu treball des dels domicilis particulars, evitant desplaçaments si no són estrictament indispensables. Com a mesura preventiva, la nostra oficina a Madrid està tancada des del passat divendres.

Tot i que el brot de coronavirus i el seu ràpid avanç representen un veritable desafiament per a tots nosaltres i és imprescindible que tots actuem de manera responsable, creiem que en aquests moments d’incertesa i inseguretat, és precisament quan més hem d’estar amb els nostres clients i transmetre-seguretat, continuant més que mai amb el nostre millor nivell de servei.

Volem agrair la col·laboració i esforç de tot l’equip de FAURA-CASAS per fer possible que puguem seguir donant suport i màxima atenció als clients en moments en que probablement més ho necessiten. Agrair també a tots els clients la comprensió per les dificultats que aquesta situació pot comportar, a l’hora que reiterem el nostre compromís de segui prestant el millor servei possible en aquestes circumstàncies.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies