Nova web de l’Agència Tributària

L’Agència Tributària ha creat una nova pàgina web que unifica el portal d’informació i la seu electrònica.  Sota una nova estructura i disseny, tots els serveis d’informació i tràmits estaran a disposició dels contribuents.

La nova web compte amb un disseny modern per facilitar la navegació i una visió i llenguatge orientat a l’usuari, amb explicacions i descripcions previs a l’accés a les diferents gestions. Es pretén així reforçar la web de l’AEAT com a eina bàsica per al compliment tributari per al contribuent.

De manera progressiva, es millorarà el cercador de la web per facilitar la localització dels continguts informatius i les gestions a realitzar. A més, els usuaris tindran accés a la pròpia pàgina d’inici a la seva àrea personal, on podran visualitzar els seus expedients, dades censals, notificacions i documents pendents de firma.

La pàgina d’inici mostra a l’usuari tres grans apartats:

 • Continguts es donarà informació en relació amb les campanyes més actuals: IRPF, IS, etc.
 • Tràmits Destacats amb els tràmits més rellevants per la seva importància i utilització pels contribuents. Aquest bloc consta de cinc categories:
  • Presentació de declaracions,
  • registre electrònic,
  • cita prèvia,
  • pagaments i aplicacions, i
  • notificacions enviades per l’AEAT.
 • Informació i gestions estructurades per temes que donen accés als diferents tràmits i continguts informatius. Aquests permeten l’accés a la informació i els tràmits de la web, bé per impostos (IRPF, IVA, Societats i altres), bé per perfils de contribuents (empresaris, empreses, ciutadans, viatgers i no residents) o bé per el tipus de tràmit (declaracions informatives, col·laboració, censos i deutes).

Per últim, a l’àrea superior de la pàgina d’inici se situa la informació d’actualitat (novetats, notes de premsa i estadístiques), i en la part inferior de la pàgina que ofereix accessos directes a diverses matèries d’interès, així com un apartat de manuals, vídeos i fullets.

En tot cas, tant el portal com la seu actuals de l’Agència continuaran de moment sent accessibles en les seves direccions habituals.

Nou web: https://sede.agenciatributaria.gob.es

 

 

 

 

 

 

Departament Fiscal

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies