Presa de possessió de la nova Junta de Govern del CEC

El proppassat 19 de novembre va tenir lloc la presa de possessió per un mandat de quatre anys de la nova Junta de Govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, encapçalada per Carles Puig de Travy i Àngels Fitó Bertran com a degà i vicedegana a la seu del CEC a Barcelona, amb la presència de la consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya Lourdes Ciuró i Buldó.

La nova junta de govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, paritària en gènere, en què la nostra sòcia Maria Josep Arasa continua com a vocal de la junta i com a membre de la Comissió Executiva, vol potenciar la rellevància del CEC en l’actual escenari de transformació de les relacions econòmiques i socials en base a tres conceptes: Catalunya, Creixement i Canvi.
En un context on Catalunya ha de fer front a reptes tan importants com la transició digital, la sostenibilitat i la cohesió territorial, entre d’altres, la nova junta de govern del CEC vol que el conjunt de professionals de l’economia i l’empresa esdevingui un col-lectiu rellevant en el context actual que està canviant el paradigma de la competitivitat.

D’altra banda, també aposta perquè el Col·legi sigui rellevant per a la disciplina promovent un diàleg constant entre la comunitat acadèmica i els professionals de l’economia i l’empresa. A més, vol impulsar la rellevància del CEC per a l’Administració Pública catalana en un moment clau per a la transformació i modernització de l’economia, així com per al sector productiu que ha de front als canvis que plantegen reptes com la globalització, la transició energètica, la transformació digital.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies