Presentació de la firma FCGM a Andorra

Aquest dimecres 28 de novembre ha tingut lloc la presentació de FCGM com a nova firma de serveis d’auditoria i consultoria al Principat d’Andorra, en un acte desenvolupat a Andorra la Vella, on hi ha assistit una significativa representació del sector públic andorrà.

L’acte s’ha iniciat amb la benvinguda per part de Xavier Prats i de Pere Ruiz, socis directors de FCGM i representants, respectivament, de GM Consultors i de Faura-Casas Auditors Consultors, les dues firmes que des de la seva experiència consolidada a Catalunya i a Andorra, han constituït FCGM amb la vocació de ser una firma de referència a Andorra en la prestació de serveis al sector públic.

A continuació, el Dr. Joaquim Solé Vilanova, catedràtic d’Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona, ha pronunciat una conferència titulada “Reptes fiscals del sector públic, central i local, avui”. El Dr. Solé Vilanova ha presentat unes reflexions sobre els reptes als quals s’enfronta el sector públic i, en particular, ha aprofundit sobre la situació i les característiques del sector públic andorrà, amb una idiosincràsia pròpia dintre del context europeu.

L’acte, a més de permetre presentar FCGM, ha facilitat també l’intercanvi d’opinions entre tots els assistents i ha estat un punt de trobada entre els professionals que des de diversos àmbits treballen al i per al sector públic andorrà.

fcgm

conferencia

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies