Proposta de formacions executives sobre geopolítica i relacions internacionals

CIDOB és una fundació privada que té per objectiu l’anàlisi de les qüestions globals que afecten les dinàmiques polítiques i socials i la governança des de l’àmbit internacional al local.

CIDOB posa en marxa un nou programa de formació executiva flexible i ad-hoc orientat a empreses i institucions per a:

  • PLANIFICAR MILLOR. Comprendre els principals esdeveniments, dinàmiques i tendències polítiques internacionals que poden afectar la seva activitat.
  • AMPLIAR HORITZONS. Comprendre les claus del context internacional accedint a informació de primera mà sobre les estructures polítiques i socials que vertebren lesprincipals regions i potències internacionals.
  • RESOLDRE DUBTES. Mitjançant formacions personalitzades i exemples reals, els professionals poden intercanviar experiències amb experts que coneixen els contextsnacionals, regionals i internacionals en profunditat.
  • IDENTIFICAR OPORTUNITATS.  Reorientar la seva activitat en funció d’un context internacional canviant.

Per a més informació:

Formació CIDOB

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies