Suport a Filials

Suport a Filials

Participem activament a la xarxa internacional d’empreses auditores i consultores. La nostra experiència ens ha permès crear un potent equip de professionals capaços d’ajudar i oferir servei a les empreses de capital estranger que decideixen desenvolupar activitats econòmiques al nostre país. Un servei adaptat a qualsevol necessitat. Els nostres professionals poden atendre els nostres clients en diferents idiomes.

La nostra participació activa en la xarxa internacional d’empreses auditores i consultores, des de gairebé els nostres orígens, ens ha donat la oportunitat de crear un potent equip de professionals capaços de ajudar i oferir servei a les empreses de capital estranger que decideixen desenvolupar activitats econòmiques en el nostre país.

Els nostres serveis s’adapten a qualsevol necessitat, des de la senzilla alta en el Impost sobre el Valor afegit per aquelles empreses que vulguin tan sols exportar al nostre país sense l’obertura de cap seu ni establiment mercantil, fins a la constitució de societats, selecció del seu equip humà, tramitació de tota la documentació legal necessària, i/ó tramesa de reporting mensual a la empresa matriu. Els nostres professionals poden atendre als clients en diferents idiomes.Novetats

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies