Sector Sanitari

Sector Sanitari

La recerca de solucions i serveis adaptats a les peculiaritats, idiosincràsia i complexitats dels sector públic és una constant a la trajectòria de Faura-Casas. En relació amb l’auditoria pública, la nostra misió és col•laborar amb els òrgans de control extern i intern, en els àmbits en els quals la legislació preveu el suport de professionals externs en l’execució de les funcions de fiscalització i contral financer.

Faura-Casas va optar des de la seva creació per oferir els seus serveis al Sector Públic, àmbit en el que s’ha consolidat, assolint una posició de lideratge tan en Auditoria com en Consultoria, fruit de la seva amplia experiència i alt nivell d’especialització.

La recerca de solucions i serveis adaptats a les peculiaritats, idiosincràsia i complexitats d’aquest sector ha estat una constant en la trajectòria de Faura-Casas, que ha partit sempre de la posició que el paper del consultor ha de ser sobretot el de ferm col·laborador dels responsables de la presa de decisions. Els projectes de Consultoria executats per Faura-Casas s’inspiren en el model per la excel·lència de la Fundació Europea per la Gestió de la Qualitat (EFQM), de la qual en som membre des de l’any 2000.

En relació a l’Auditoria Publica, la nostra missió es de col·laborar amb els Òrgans de Control Extern i Intern de les Entitats Publiques, en els àmbits en els que la legislació preveu el recolzament dels professionals externs en l’execució de les funcions de fiscalització i de control financer.Novetats

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies