Segona taula de la Comissió d’Economia de la Salut del CEC: “Èxits i Fracassos de l’Economia de la Salut en la Política Sanitària”

Com a continuació de la primera taula d’apertura per commemorar el 40 aniversari de la Comissió d’Economia de la Salut del Col·legi d’Economistes “Punt de partida i expectatives” on es va presentar una visió dels inicis de la Comissió, el passat 12 de març es va seguir el recorregut a través de la segona taula “Èxits i Fracassos de l’Economia de la Salut en la Política Sanitària”, presidida pel nostre soci fundador Joan B. Casas.

En la sessió van participar com a ponents diferents experts en les àrees de l’economia i de la salut: Guillem López Casasnoves, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra; Roser Fernández, presidenta d’UCH i vicepresidenta de la Comissió d’Economia de la Salut; Ivan Planas, director de l’Àrea de Recursos Econòmics del CatSalut i professor associat del departament d’Economia i Empresa de la UPF; i Anna Garcia Altés, responsable de l’Observatori del Sistema de Salut a Catalunya, a l’AQuAS.

En la seva intervenció, Joan B. Casas va plantejar la pregunta sobre què han aportat a la política sanitària aquelles primeres passes que varen emprendre els primers economistes de la salut, amb el suport del Col·legi d’Economistes. Aquesta pregunta va ser el fil conductor amb el qual es van presentar els inicis de l’Economia de la Salut, el camí que aquesta ha seguit i els aspectes en els quals ha contribuït.

Amb tot, es va poder donar una visió dels punts forts i beneficis que ha comportat aquesta “disciplina”, puntualitzant alguns aspectes que cal millorar.

A continuació podeu accedir a la notícia del Col·legi d’Economistes i el vídeo de la sessió.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies