Seminari “El auditor ante el nuevo reglamento control sector publico” a Vigo

El nostre soci i President de la Comissió d’Auditors del Sector Públic del ICJCE, Pere Ruiz Espinós, va impartir, el passat 23 de gener a Vigo, el curs El auditor ante el nuevo reglamento de control del sector público local: Retos y nuevas oportunidades, junt amb el senyor Alberto Escariz Couso, Interventor General de l’Ajuntament de Vigo.

Dins del programa es va fer una introducció a les característiques generals del sector públic local, tipus d’entitats, marc comptable, regim jurídic de Control Intern del sector públic local etc., i es van definir aspectes de l’auditoria pública, la contractació d’auditors privats i es van explicar els aspectes que l’auditor privat ha de tenir en compte en les auditories de comptes d’aquest sector.

Per finalitzar el curs, es va obrir un col·loqui en relació a la col·laboració dels auditors privats vers les auditories del sector públic local.

BOLETÍN DE INSCRIPCIÓN

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies