Sessió informativa sobre l’aplicació de la Llei d’informació no financera i diversitat en el sector salut i social

El passat 4 de novembre, el nostre soci, Pere Ruiz, va participar en una sessió informativa organitzada per la Unió Catalana d’Hospitals, sobre l’aplicació de la Llei d’informació no financera i diversitat en el sector salut i social, presentant una ponència amb el títol “La informació no financera: més enllà dels comptes auditats”.

L’objectiu d’aquesta sessió va ser donar resposta a les novetats que introdueix aquesta nova norma i com impactarà en les organitzacions del sector salut i social.  En la sessió van participar també Josep Maria Canyelles de Vector5 i Carles Campuzano, que com a Diputat en l’anterior legislatura va tenir una participació directa en el procés de tramitació parlamentària i aprovació per part del Congrés dels Diputats de la Llei sobre informació no financera i diversitat, derivada de la transposició a Espanya de la Directiva de divulgació d’informació no financera i diversitat (2014/95/EU).

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies