Sessions sobre Protecció de Dades en els àmbits escolar i de la salut

Durant aquest mes de novembre, el nostre equip de Suport Jurídic ha participat en diverses sessions d’assessorament i de suport en relació al nou Reglament de Protecció de Dades així com accions formatives i de recolzament dirigides a Delegats de Protecció de Dades.

Al llarg del mes, Caterina Bartrons, gerent de Serveis Jurídics de Faura-Casas, ha realitzat un curs sobre l’activitat del Delegat de Protecció de Dades en els centres educatius, a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC). Degut a l’èxit d’assistència i a la gran demanda existent, està previst fer una segona edició el gener de 2019, amb voluntat d’aproximar coneixements i facilitar l’aplicació del RGPD en l’entorn escolar.

Paral·lelament, l’equip de Suport Jurídic, va participar els dies 6 i 13 de novembre en dues sessions de la Unió Catalana d’Hospitals, juntament amb Josep Maria Bosch.

La primera sessió, adreçada als Delegats de Protecció de Dades de les entitats que realitzen serveis d’Atenció Primària, va funcionar com a taller per a reforçar el coneixement del RGPD alhora que es van compartir situacions comunes o experiències singulars d’un dels centres que podien aplicar a la resta. Aquesta primera experiència va ser rebuda amb gran satisfacció i interès per part dels assistents i s’emmarca dins de les accions de suport i acompanyament a les entitats adherides al Codi Tipus de petita i mitjana dimensió, amb voluntat d’oferir un assessorament més proper a la seva realitat organitzativa.

En la sessió del dia 13 se seguia amb les accions de suport i acompanyament de les entitats de petita i mitjana dimensió i anava adreçada a aquelles entitats adherides que són Hospitals Complementaris i Generals  i/o Hospitals Privats, amb la voluntat de compartir els punts crítics d’acompliment del RGPD i resoldre les situacions complexes que es plantegen en llurs actuacions quotidianes.

Aquestes accions han tingut una gran participació, cosa que fa valorar-ne la continuïtat de cara al futur.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies