VIII Congrés Nacional d’Auditoria en el Sector Públic

Amb el lema “La nova contractació pública, control i eficàcia” s’obria el VIII Congrés Nacional d’Auditoria del Sector Públic, celebrat a Madrid els dies 22 i 23 de novembre sota l’organització de la Fundació FIASEP.

El nostre soci, Pere Ruiz Espinós, president de la comissió d’auditors del sector públic de l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España (ICJCE), va participar com a moderador de la sessió tècnica “En control intern de la contractació irregular”.

Aquest Congrés anual reuneix professionals i representants d’institucions públiques o col·laboradors privats encarregats del control intern i extern, i té com a objectiu millorar la pràctica de l’auditoria pública a través de reflexions, diàlegs i conclusions per a una millora en la gestió pública.

Un dels temes més importants que es van tractar en el Congrés va ser la nova Llei de Contractes del Sector Públic que ha incorporat canvis significatius, obligant a algunes entitats del sector públic a reorientar algunes de les seves actuacions, i altres temes tractats, com les expectatives que planteja l’activitat auditora sobre contractació pública, la lluita contra la corrupció i aspectes en la pràctica de l’auditoria pública.

En el decurs del Congrés, a més, es va fer el lliurament del premi “Bones Pràctiques” en auditoria i transparència que va concedir la Fundación FIASEP a l’equip d’intervenció de la Diputació de Girona, i entrega també del premi “Mariano Zufía” a la trajectòria professional de l’auditoria pública a la Sra. Milagros García Crespo, als qui felicitem per la seva tasca i compromís.

Congreso

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

@ Faura-Casas

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir informació dels seus hàbits de cerca i intentar millorar la qualitat dels nostres serveis i de la navegació pel nostre lloc web. Si està d’acord fes click a ACCEPTAR o segueixi navegant. Més informació. aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies